Kontakta oss

Vi som jobbar med Greenably kommer både från Energikontor Norr i Luleå, Winning Innovation i Lund och LTU Business. Det är en härlig blandning av olika människor med olika erfarenheter och kompetensen, både inom affärsutveckling, energi, event och kommunikation.

Så… vill du också påskynda hållbarhetsomställningen och bidra för att matcha hållbarhetsutmaningar med innovativa idéer på lösningar? Välkommen att kontakta oss!
Emil Byström

Emil Byström

Projektledare, Energikontor Norr
emil.b@energikontornorr.se
070-343 03 44

Emil arbetar som projektledare och energisakkunnig på Energikontor Norr. Han är nyexaminerad civilingenjör inom Hållbar energiteknik vid Luleå tekniska universitet.

Erik Nyberg

Erik Nyberg

Universitetslektor, Luleå tekniska universitet
erik.nyberg@ltu.se
0920-491237

Erik arbetar som universitetslektor inom Maskinelement vid Institutionen för teknikvetenskap och matematik. Erik kommer främst fokusera på AI-motorn som ska ta Greenablys scoutingarbete in i framtiden.

Patrik Rydén

Patrik Rydén

Affärsutveckling, WIN
patrik.ryden@winway.se
073-399 86 19

Patrik arbetar som projektledare på WIN Energy och är engagerad i projektet Greenably, bland annat med företagskontakterna. Han har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med innovationer och utvecklingsprojekt.

Erika Strömvall

Erika Strömvall

Biträdande projektledare, Energikontor Norr
erika@energikontornorr.se
070-339 41 26

Erika arbetar till vardags som projektledare och energisakkunnig på Energikontor Norr. I Greenably är Erika biträdande projektledare. Hon har erfarenhet av att jobba med projektledning inom området energi- och resurseffektivitet.

Emma Söderlund Vinterstare

Emma Söderlund Vinterstare

Kommunikationsansvarig, WIN
emma.soderlund@winway.se

Emma arbetar som kommunikatör och eventkoordinator på WIN med utbildning som projektledare inom besöksnäringen.

Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Kontorschef, Energikontor Norr
fredrik@energikontornorr.se
070-666 29 69

Fredrik arbetar som Kontorschef på Energikontor Norr. Han har tidigare arbetat som fabrikschef på Linde Gas, rektor på gymnasiet i Luleå, filialchef inom Peab-koncernen samt elhandlare på Luleå Energi.

Nadia Liljeroth

Nadia Liljeroth

Nadia är eventansvarig på WIN och arbetar med att projektleda och arrangera digitala och fysiska events och möten. Hon har en bakgrund som koordinator och idéutvecklare inom TV-branschen där hon arbetade i över 14 år innan hon började på WIN.

Leif Aasa

Leif Aasa

Energisakkunnig, Energikontor Norr
leif@energikontornorr.se
070-180 99 93

Leif Aasa jobbar som energisakkunnig på Energikontor Norr och har bred erfarenhet inom ventilation både som anställd och som egenföretagare. Har också jobbat som certifierad energiexpert.

Emma

Emma

Ekonomichef, Energikontor Norr
emma@energikontornorr.se
073-760 02 63

Emma arbetar som Ekonomichef på Energikontor Norr och har lång erfarenhet inom ekonomi. Hon har tidigare arbetat som bland annat projektekonom/controller på Luleå Tekniska Universitet.

Jenny Björnfot

Jenny Björnfot

Marknadsansvarig, Energikontor Norr
jenny@energikontornorr.se
070-180 99 92

Jenny arbetar som Marknadsansvarig på Energikontor Norr och ansvarar för all marknadsföring och kommunikation för Greenably. Hon är utbildad civilekonom med inriktning mot marknadsföring och har bred erfarenhet inom kommunikation och formgivning.