Kontakta oss.

Vill du också påskynda hållbarhetsomställningen och bidra för att matcha hållbarhetsutmaningar med innovativa idéer på lösningar?
Välkommen att kontakta oss!
Inger Edlund Pedersen

Inger Edlund Pedersen

Projektledare, Energikontor Norr
inger@energikontornorr.se
070-666 29 69

Inger kombinerar hållbarhetsomställning och affärsutveckling, hon har jobbat med utvecklingsfrågor från regional nivå ned till det enskilda företaget i en rad olika branscher. Från besöksnäring, dataspel och gruvnäring till att fokusera på energi- och hållbarhetsfrågor hos Energikontor Norr.

Patrik Rydén

Patrik Rydén

Affärsutveckling, WIN
patrik.ryden@winway.se
073-399 86 19

Patrik arbetar som projektledare på WIN Energy och är engagerad inom Sustainable Business Bridge projektet bland annat med företagskontakterna. Han har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med innovationer och utvecklingsprojekt och ser fram emot att utveckla plattformen tillsammans med de andra.

Sofia Sjödin

Sofia Sjödin

Kommunikation och affärsutveckling, Energikontor Norr
sofia@energikontornorr.se
070-100 08 82

Sofia har erfarenhet från både bank- och restaurangvärlden, hon är lösningsorienterad, strukturerad och nyfiken. Egenskaper som kommer väl till pass när hon jobbar med två viktiga delar i Sustainable Business Bridge, kommunikation och affärsutveckling.

Stina Sundén Jansson

Stina Sundén Jansson

Kommunikation, Energikontor Norr
stina@energikontornorr.se
073-760 02 63

Stina är vår kommunikationsstrateg, hon har jobbat med kommunikation i olika former, tar saker från start till mål samt bidrar med kreativitet, text och en fin känsla för färg och form. Hon har flerårig erfarenhet av regional utveckling i olika former, från turismnäringen till näringslivsutveckling.

Emmelie Nietsche

Emmelie Nietsche

Event och kommunikation, Energikontor Norr
emmelie@energikontornorr.se
070-3430344

Emmelie är vår Event Manager, med lång erfarenhet av event har hon hanterat de flesta utmaningarna som kan uppstå. Hon är en strukturerad kreatör med känsla för detaljer som har bred erfarenhet från yrken som frisör, fångvaktare och behandlingspedagog.

Andreas Johansson

Andreas Johansson

Energisakkunnig, Energikontor Norr
andreas@energikontornorr.se
070-180 99 92

Andreas Johansson, energisakkunnig på Energikontor Norr. Sinne för detaljer, statistik och fakta av alla slag. Andreas roll i Sustainable Business Bridge är att stötta företag och organisationer i energifrågor och hjälpa till att utvärdera alternativ för hållbarhetsomställning.