Sustainable Business Bridge lanserar Greenably

26 Jan 2022

Sustainable Business Bridge byter nu kostym då vi lanserar vår nya digital plattform under namnet Greenably. Syftet med Greenably är att påskynda hållbarhetsomställningen och öka den regionala tillväxten. Det gör vi genom att matcha nya, innovativa lösningar med befintliga hållbarhetsutmaningar.

– Greenably.se vänder sig till företag som vill skynda på sin egen hållbarhetsomställning. Men även de företag som kan leverera lösningar på olika hållbarhetsutmaningar. Vi erbjuder en matchningstjänst, kombinerat med coachning och teknikscouting, säger Inger E Pedersen, projektledare för Greenably.

På Greenably.se publiceras aktuella utmaningar som söker lösningar och det finns möjlighet för företag att skicka in en kort beskrivning av hur de kan hjälpa till att lösa just den utmaningen. Företag som vill snabba på sitt omställningsarbete kan enkelt skicka in en kort beskrivning av sin utmaning. Därefter tillsammans med Greenably teamet få det paketerat och presenterat på greenably.se. Teamet på Greenably stöttar i den fortsatta processen med matchning, coachning och teknikscouting.

– Lösningar på företagens hållbarhetsutmaningar kan ibland komma från ett helt oväntat håll. Med Greenably.se vill vi skapa förutsättningar för företag att enkelt och snabbare hitta nya gröna affärsmöjligheter, säger Patrik Rydén, affärsutvecklare hos Greenably.

Här hittar du mer information om Greenably och projektet Sustainable Business Bridge.  

Greenably är en initiativ som drivs av Energikontor Norr tillsammans med WIN
Initiativet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Energikontor Norr, Luleå Kommun, Bodens kommun, Piteå kommun, Gällivare Näringsliv, 3EFlow, EON, GreenExergy, Kraftringen, Nordkonsult, Relitor och Wibax.